שוטפים את הירקות, מכניסים הכל למעבד מזון או מגרדים על פומפיה לתערובת דקה.
כן כן משאירים את הסלק חי ללא בישול.
מוסיפים את המלח והפלפל השחור ומערבבים.
מוסיפים את הביצה ומערבבים
מוסיפים את הקמח ומערבבים.
וצרים לביבות.
גירסת טיגון:
יוצקים על מחבת מעט שמן, כשהשמן חם מטגנים את הלביבות משני הצדדים.
גירסת אפייה:
מניחים על תבנית נייר אפיה ומשמנים קלות עם שמן יוצרים לביבות ושמים על התבנית לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את הלביבות ואופים כחצי שעה עד שהלביבות משחימות.