קוצצים את הפטרוזיליה דק דק או טוחנים במעבד מזון
שוטפים את הקישואים היטב ומעבירים למעבד מזון או מגרדים על פומפיה
את הבצל גם מגרדים בפומפיה
אם שמתם במעבד מזון, אפשר לטחון את הקישואים והבצל ביחד לעיסה אחידה
מעבירים את כל הירקות למסננת, סוחטים היטב את כל המים מהירקות
אפשר לקחת כל פעם אגרוף ירקות, לסחוט וללחוץ היטב עד שאין נוזלים
מוסיפים ביצה ותבלינים ומערבבים
מוסיפים את קמח התירס ומערבבים הכל ביחד
יוצרים קציצות, מניחים על תבנית אפייה
מדליקים את הנינג'ה למצב גריל לעשר דקות
אופים, אחרי כחמש דקות פותחים והופכים לצד השני.
אחרי עוד חמש דקות הלביבות המושלמות מוכנות. חג שמח!
אם אין נינג'ה, מכינים לביבות, משמנים נייר אפייה, מניחים את הלביבות על נייר האפייה
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הלביבות ואופים. אפשר להפוך אחרי כמה דקות. יהיה טעים!