Go Back Email Link
לביבות קינואה ותרד אפויות או מטוגנות

לביבות תרד

סוויט דולי
לביבות תרד שהן אפילו טיפה קריספיות. נהדרות!
Prep Time 20 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 40 minutes
Course מתכונים טבעוניים
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 800 גרם עלי בייבי תרד
  • 1 ביצה
  • רבע כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • חצי כוס פירורי לחם או קמח מצות
  • שמן לטיגון

Instructions
 

  • מפשירים את התרד במיקרו, שמים במסננת וסוחטים היטב את המים. או במקרה של עלים טריים לקצוץ דק-דק.
  • קוצצים עם סכין דק דק את התרד הסחוט.
  • שמים בקערה התרד הקצוץ, ביצה, מלח, פלפל פרורי הלחם ומערבבים. אם העיסה רכה מדי מוסיפים עוד קצת פרורי לחם ויוצרים לביבות.
  • מחממים במחבת מעט שמן, מטגנים את הקציצות משני הצדדים. הטיגון מניחים על נייר סופג ואל תתפלאו אם הן יתחסלו בעודן חמות.
  • גירסת אפיה-
  • משמנים נייר אפיה ועל גבי נייר האפיה מניחים את הקציצות ואופים בחום של 180 מעלות כעשרים דקות והופכים צד ואופים שוב.
  •  בתיאבון!
Keyword לביבות תרד