Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
לביבות תרד
סוויט דולי
לביבות תרד שהן אפילו טיפה קריספיות. נהדרות!
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
20
minutes
mins
Cook Time
20
minutes
mins
Total Time
40
minutes
mins
Course
מתכונים טבעוניים
Cuisine
בישול ישראלי
Ingredients
800
גרם
עלי בייבי תרד
1
ביצה
רבע
כפית
מלח
רבע
כפית
פלפל שחור
חצי
כוס
פירורי לחם או קמח מצות
שמן לטיגון
Instructions
מפשירים את התרד במיקרו, שמים במסננת וסוחטים היטב את המים. או במקרה של עלים טריים לקצוץ דק-דק.
קוצצים עם סכין דק דק את התרד הסחוט.
שמים בקערה התרד הקצוץ, ביצה, מלח, פלפל פרורי הלחם ומערבבים. אם העיסה רכה מדי מוסיפים עוד קצת פרורי לחם ויוצרים לביבות.
מחממים במחבת מעט שמן, מטגנים את הקציצות משני הצדדים. הטיגון מניחים על נייר סופג ואל תתפלאו אם הן יתחסלו בעודן חמות.
גירסת אפיה-
משמנים נייר אפיה ועל גבי נייר האפיה מניחים את הקציצות ואופים בחום של 180 מעלות כעשרים דקות והופכים צד ואופים שוב.
בתיאבון!
Keyword
לביבות תרד