יוצקים שמן למחבת, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים מספר דקות
מוסיפים את הברוקולי ומטגנים הכל ביחד מספר דקות
מוסיפים לתערובת את השמנת לבישול, חלב, מלח ופלפל וחצי כמות מהגבינה הצהובה והמוצרלה
מערבבים הכל ביחד לתערובת אחידה
משמנת תבנית מרובעת ומניחים את עלי הלזניה שכבה ראשונה
יוצקים על עלי הלזניה 2-3 כפות מהרוטב ומניחים עוד עלי לזניה
ככה מכינים את כל הלזניה עד שנגמרת הבלילה
שכבה אחרונה, מניחים עלי לזניה, רוטב ושכבת גבינת צהובה ומוצרלה מעל
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הלזניה
אופים כשלושים דקות, אחרי שהלזניה נאפתה, תנו לה מספר דקות לנוח ואפשר להגיש. בתיאבון!