Go Back Email Link
לזניה ברוקולי עם גבינות

לזניה ברוקולי עם גבינות

סוויט דולי
לזניה ברוקולי עם גבינות, לזניה צמחונית נהדרת
Prep Time 30 minutes
Cook Time 27 minutes
Total Time 1 hour
Course מתכונים לפסטה
Cuisine מטבח איטלקי

Ingredients
  

  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 1 ברוקולי קצוץ דק וחלק משאירים עם פרחים
  • 1 חבילה עלי לזניה
  • 250 מל שמנת לבישול
  • 1 כוס חלב
  • 100 גרם גבינה מלוחה מגורדת
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 100 גרם מוצרלה מגורדת
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור

Instructions
 

  • יוצקים שמן למחבת, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים מספר דקות
  • מוסיפים את הברוקולי ומטגנים הכל ביחד מספר דקות
  • מוסיפים לתערובת את השמנת לבישול, חלב, מלח ופלפל וחצי כמות מהגבינה הצהובה והמוצרלה
  • מערבבים הכל ביחד לתערובת אחידה
  • משמנת תבנית מרובעת ומניחים את עלי הלזניה שכבה ראשונה
  • יוצקים על עלי הלזניה 2-3 כפות מהרוטב ומניחים עוד עלי לזניה
  • ככה מכינים את כל הלזניה עד שנגמרת הבלילה
  • שכבה אחרונה, מניחים עלי לזניה, רוטב ושכבת גבינת צהובה ומוצרלה מעל
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הלזניה
  • אופים כשלושים דקות, אחרי שהלזניה נאפתה, תנו לה מספר דקות לנוח ואפשר להגיש. בתיאבון!
Keyword לזניה ברוקולי עם גבינות