לזניה עם עלי מנגולד וגבינות
סוויט דולי
לזנייה צמחונית מעלי מנגולד עם גבינות שמכינים בצ'יק צ'אק
Prep Time 20 minutes mins
Cook Time 40 minutes mins
Total Time 1 hour hr
Course מתכונים לפסטה
Cuisine בישול ישראלי
- 1 חבילה עלי לזניה – נשתמש רק במחצית מהכמות.
- 2 חבילות עלי מנגולד טריים
- 1 קוטג' 250 גרם
- 1 גבינה לבנה 250 גרם
- 150 גרם גבינה מלוחה
- 1 יוגורט 200 גרם
- 2 ביצים
- רבע כפית מלח
- 3 כפות גבינה צהובה מגורדת
לחמם תנור ל – 180 מעלות.
להכניס את עלי המנגולד למיקרו לעשר דקות. הם מתעלפים ומאבדים את פריכותם. מצויין. לחתוך לחתיכות קטנות ולשים בקערה.
להוסיף את כל היתר. גבינות, ביצים, יוגורט ולתבל.
בקערת פיירקס מרובעת להניח שכבת עלי לזניה מפסטה ועליה שליש כמות מהתערובת.
ככה להכין שלוש שכבות: עלי לזניה בלילה עלי לזניה בלילה עלי לזניה בלילה – ועל הבלילה למעלה לפזר את הגבינה הצהובה.
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות בערך ארבעים דקות.
Keyword לזניה עם עלי מנגולד וגבינות