מעבירים את העגבניות המרוסקות לקערית ומוסיפים את השום הכתוש,מלח ופלפל ושמן ומערבבים
מערבבים את הגבינה הלבנה עם הגבינה המלוחה
לוקחים תבנית, מורחים על בסיס התבנית מעט מהרוטב ועליו מניחים דף אורז
מורחים על דף האורז מרוטב העגבניות
מורחים על רוטב העגבניות שכבת גבינה לבנה
על הגבינה הלבנה מפזרים גבינה צהובה ומניחים דף אורז נוסף
על דף האורז הנוסף מורחים שוב רוטב עגבניות,גבינה לבנה,גבינה צהובה ומניחים דף אורז
ככה מכינים את הלזנייה
שכבת אחרונה, מניחים דף אורז, רוטב עגבניות, גבינה לבנה, שכבת דפי מוצרלה
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הלזניה
אופים כשלושים דקות עד שהגבינה נמסה מעל
מוציאים מהתנור, נותנים לה לנוח מעט ואז מגישים לשולחן
אתם תהנו מכל ביס!