בקערת המיקסר מוסיפים קמח ומלח ומערבבים
מוסיפים לתערובת את בלילת החלב ונותנים למיקסר לעבוד
אחרי שיש בלילה אחידה מוסיפים חמאה
נותנים למיקסר לעבוד כשבע עד עשר דקות עד לקבלת בצק רך
מעבירים למשטח עבודה יוצרים כדור רך
משמנים תבנית, מעבירים את הכדור לתבנית ולהתפחה
מתפיחים כשעה עד שעה וחצי עד שהכדור מכפיל את נפחו
מוציאים מההתפחה, מוציאים את האויר מהבצק
לשים היטב ומחלקים את הבצק לשני חלקים
משטחים את החלק הראשון ומרדדים עם מערוך דק דוק
מגלגלים לרולדה ארוכה את הבצק ומגלגלים היטב
חותכים את הבצק לחמישה עד שבעה חלקים
משמנים תבנית ומעבירים את הלחם להתפחה שניה
מתפיחים כשלושים דקות נוספות
ככה מכינים גם את כיכר הלחם השנייה
מערבבים בקערה קטנה חלב וביצה לבלילה אחידה
אחרי שהלחם תפח מורחים את הלחמים עם התערובת בנדיבות
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הלחמים
אופים כארבעים עד חמישים דקות עד שהלחמים משחימים
אחרי האפייה מעבירים לרשת צינון
וזה השלב שאפשר להתענג על הלחם. תהנו!