Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
לחם חמאת בוטנים ללא גלוטן
סוויט דולי
לחם חמאת בוטנים ללא גלוטן שעוד לא אכלתם
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
30
minutes
mins
Total Time
38
minutes
mins
Course
מתכונים ללחם ולחמניות
Cuisine
מטבח ישראלי
Ingredients
4
ביצים
1
כפית
מלח
רבע
כוס
חמאת בוטנים
1
כף
סירופ מייפל
1
כוס
גרעיני חמניה, דלעת, אגוזים טחונים
רבע
כוס
קמח שקדים או שקדים טחונים דק
1
כפית
סודה לשתייה
Instructions
שמים בקערה את הביצים והמלח ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים
מוסיפים סירופ מייפל ומערבבים
תוציאו מתערובת הגרעינים כף כדי שתוכלו לפזר על הלחם לפני האפייה
מוסיפים את גרעיני החמניה, הדלעת, שומשום, אגוזים קצוצים - מה שאוהבים
מערבבים לבלילה אחידה
מוסיפים את קמח השקדים ומערבבים
בסוף מוסיפים את הסודה לשתייה ומערבבים
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הלחם אופים כשלושים דקות
מוציאים ובום יש לכם לחם נהדר ללא גלוטן. בתיאבון
Keyword
לחם חמאת בוטנים ללא גלוטן