שמים בקערה קמח שמרים ומערבבים
מוסיפים מלח ומערבבים
יוצקים מים ומערבבים קלות לעיסה אחידה, בזה בעצם נגמר העניין, לא לשים פשוט מערבבים הכל ביחד
מוסיפים את גרעיני החמנייה ומערבבים לבלילה אחידה
הבלילה נעשית סמיכה קלות אבל לא גושית.
מכסים בניילון נצמד ושוכחים ל – 6 שעות.
אחרי 6 שעות, מוציאים את העיסה שתפחה בינתיים מהקערה
מפזרים קמח על משטח עבודה ויוצרים מהבצק עם הקמח כדור
מקמחים תבנית אפייה ומעבירים את הלחם לתבנית
מורחים מעט מים על הבצק, מפזרים גרעיני חמנייה או שומשום
תנור שחומם מראש ל – 225 מכניסים את התבנית ואופים כשלושים עד ארבעים דקות עד שהלחם תופח ומשחים.
מוציאים את הלחם מהתנור, מוציאים מהתבנית שלא יתרטב בתבנית והיידה בתיאבון!