Go Back Email Link
לחם שקדים וטחינה ללא גלוטן

לחם שקדים וטחינה ללא גלוטן

סוויט דולי
לחם שקדים טחינה ללא גלוטן שמכינים בקערה אחת
Prep Time 10 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 50 minutes
Course מתכונים ללחם ולחמניות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 200 גרם שקדים טחונים
  • 100 גרם גרעיני פשתן טחונים
  • 100 גרם גרעיני חמניה
  • 100 גרם גרעיני דלעת
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 3 ביצים
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות טחינה
  • 1 כפית מלח
  • חצי כוס מים

Instructions
 

  • שמים את כל המצרכים היבשים בקערה ומערבבים הכל ביחד
  • מוסיפים לבלילה את הביצים, שמן, מים ומערבבים הכל ביחד
  • משמנים תבנית ויוצקים פנימה את הבלילה
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כחצי שעה ואולי קצת יותר, תלוי בחום התנור שלכם, עד שהלחם משחים.
  • מוציאים ומקררים, פורסים פרוסה והופ! יש לחם לחם נהדר!
Keyword לחם שקדים וטחינה ללא גלוטן