Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
לחם שקדים וטחינה ללא גלוטן
סוויט דולי
לחם שקדים טחינה ללא גלוטן שמכינים בקערה אחת
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
40
minutes
mins
Total Time
50
minutes
mins
Course
מתכונים ללחם ולחמניות
Cuisine
מטבח ישראלי
Ingredients
200
גרם
שקדים טחונים
100
גרם
גרעיני פשתן טחונים
100
גרם
גרעיני חמניה
100
גרם
גרעיני דלעת
1
כפית
אבקת אפייה
3
ביצים
2
כפות
שמן זית
2
כפות
טחינה
1
כפית
מלח
חצי
כוס
מים
Instructions
שמים את כל המצרכים היבשים בקערה ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים לבלילה את הביצים, שמן, מים ומערבבים הכל ביחד
משמנים תבנית ויוצקים פנימה את הבלילה
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כחצי שעה ואולי קצת יותר, תלוי בחום התנור שלכם, עד שהלחם משחים.
מוציאים ומקררים, פורסים פרוסה והופ! יש לחם לחם נהדר!
Keyword
לחם שקדים וטחינה ללא גלוטן