Go Back Email Link
לחמניות במילוי שוקולד רכות פרווה

לחמניות במילוי שוקולד רכות פרווה

סוויט דולי
לחמניות ממולאות בשוקולד רכות ונהדרות פרווה
Prep Time 30 minutes
Cook Time 2 hours
Total Time 2 hours 30 minutes
Course מתכונים ללחם ולחמניות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 500 גרם קמח לבן
  • 25 גרם שמרים שימרית
  • 100 גרם נטורינה
  • 1 ביצה
  • 1 כף סוכר
  • 1 כוס מים פושרים
  • 1 כפית מלח
  • 100 גרם שוקולד מריר או כוס ממרח שוקולד
  • 1 ביצה טרופה
  • רבע כוס שומשום

Instructions
 

  • בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים.
  • מוסיפים ביצה, נטורינה ונותנים למיקסר לעבוד דקה
  • מוסיפים את המלח, מוסיפים את המים והמיקסר עובד
  • ונותנים למיקסר לעבוד על מהירות בינונית גבוהה כעשר דקות עד שהבצק נתלה על הוו לישה.
  • מוציאים את הבצק מהמיקסר
  • משמנים קערה עם מעט שמן זית ומעבירים את הבצק לקערה
  • מכסים את הקערה עם ניילון ונותנים לו לתפוח כשעה וחצי שעתיים עד שמכפיל את נפחו.
  • לאחר התפחה ראשונה לשים את הבצק שוב להוצאת האוויר
  • חותכים את הבצק לעשרה חלקים שווים
  • מכסים את הבצק ומתחילים להכין את הלחמניות
  • לוקחים כדור בצק, מרדדים עם מערוך, שמים קוביית שוקולד באמצע
  • אוספים את הבצק מסביב ומכדררים את הכדור בתוך כף היד לכדור חלק
  • ככה מכינים את כל הלחמניות
  • מכינים תבנית עם נייר אפייה ומעבירים את הלחמניה לתבנית.
  • מסדרים את הלחמניות ברווחים בתבנית
  • מורחים ביצה טרופה על הביצים ומניחים להתפחה לשעה נוספת
  • כשהלחמניות תפוחות, מורחים עליהם שוב ביצה, מפזרים שומשום
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הלחמניות
  • אופים את הלחמניות כעשרים דקות עד שהן משחימות
  • הן יוצאות מהתנור ואי אפשר שלא לטעום והן פשוט נפלאות!
Keyword לחמניות במילוי שוקולד רכות פרווה