בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים.
מוסיפים ביצה, נטורינה ונותנים למיקסר לעבוד דקה
מוסיפים את המלח, מוסיפים את המים והמיקסר עובד
ונותנים למיקסר לעבוד על מהירות בינונית גבוהה כעשר דקות עד שהבצק נתלה על הוו לישה.
מוציאים את הבצק מהמיקסר
משמנים קערה עם מעט שמן זית ומעבירים את הבצק לקערה
מכסים את הקערה עם ניילון ונותנים לו לתפוח כשעה וחצי שעתיים עד שמכפיל את נפחו.
לאחר התפחה ראשונה לשים את הבצק שוב להוצאת האוויר
חותכים את הבצק לעשרה חלקים שווים
מכסים את הבצק ומתחילים להכין את הלחמניות
לוקחים כדור בצק, מרדדים עם מערוך, שמים קוביית שוקולד באמצע
אוספים את הבצק מסביב ומכדררים את הכדור בתוך כף היד לכדור חלק
ככה מכינים את כל הלחמניות
מכינים תבנית עם נייר אפייה ומעבירים את הלחמניה לתבנית.
מסדרים את הלחמניות ברווחים בתבנית
מורחים ביצה טרופה על הביצים ומניחים להתפחה לשעה נוספת
כשהלחמניות תפוחות, מורחים עליהם שוב ביצה, מפזרים שומשום
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הלחמניות
אופים את הלחמניות כעשרים דקות עד שהן משחימות
הן יוצאות מהתנור ואי אפשר שלא לטעום והן פשוט נפלאות!