Go Back Email Link
לחמניות של פסח מהירות להכנה

לחמניות של פסח מהירות להכנה

סוויט דולי
לחמניות של פסח מהירות להכנה עם סרטון הדרכה
Prep Time 20 minutes
Cook Time 50 minutes
Total Time 1 hour 9 minutes
Course מתכונים ללחם ולחמניות לפסח
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 2 כוסות מים
  • חצי כוס שמן
  • 2 כפיות מחוקות מלח
  • חצי כפית פלפל שחור כפית מחוקה
  • 2 כוסות קמח מצה
  • 5 ביצים

Instructions
 

  • להרתיח בסיר מים, שמן, מלח ופלפל.כשרותח: לכבות אש.
  • בנקודה הזאת אודטה אומרת להכניס את קמח המצות ולערבב היטב.
  • תנו לתבשיל להתקרר קצת ומוסיפים את הביצים
  • אני עברתי למיקסר. אתם יכולים להחליט לבד מה אתם מעדיפים.
  • העברתי את המים הרתוחים למיקסר עם וו בצורת K והפעלתי על מהירות נמוכה-בינונית.
  • בזהירות מוסיפים את הקמח מצה ותנו לקמח מצה להתקרר טיפה כי השלב הבא זה הביצים
  • מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה והמיקסר כל הזמן עובד לאט
  • נותנים למיקסר לעבוד עוד כמה דקות או שאתם מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.העיסה קצת רכה.
  • מרפדים תבנית בנייר אפייה, מרטיבים ידיים, הכי חשוב
  • יוצרים כדורים ומסדרים על התבנית עם רווחים כי הן תופחות
  • מסדרים את כל הלחמניות או כעגולות או כארוכות, מה שאתם אוהבים
  • כשהלחמניות מוכנות, מעבירים לאפייה
  • לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את הלחמניות בערך כשעה.
  • "אוי כמה טעים!" אמרה אודטה וצדקה בכל מילה! חג שמח.
Keyword לחמניות של פסח מהירות להכנה