להרתיח בסיר מים, שמן, מלח ופלפל.כשרותח: לכבות אש.
בנקודה הזאת אודטה אומרת להכניס את קמח המצות ולערבב היטב.
תנו לתבשיל להתקרר קצת ומוסיפים את הביצים
אני עברתי למיקסר. אתם יכולים להחליט לבד מה אתם מעדיפים.
העברתי את המים הרתוחים למיקסר עם וו בצורת K והפעלתי על מהירות נמוכה-בינונית.
בזהירות מוסיפים את הקמח מצה ותנו לקמח מצה להתקרר טיפה כי השלב הבא זה הביצים
מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה והמיקסר כל הזמן עובד לאט
נותנים למיקסר לעבוד עוד כמה דקות או שאתם מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.העיסה קצת רכה.
מרפדים תבנית בנייר אפייה, מרטיבים ידיים, הכי חשוב
יוצרים כדורים ומסדרים על התבנית עם רווחים כי הן תופחות
מסדרים את כל הלחמניות או כעגולות או כארוכות, מה שאתם אוהבים
כשהלחמניות מוכנות, מעבירים לאפייה
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את הלחמניות בערך כשעה.
"אוי כמה טעים!" אמרה אודטה וצדקה בכל מילה! חג שמח.