שמים במיקסר את הנטורינה עם הסוכר והסוכר וניל, גרידת לימון וביצה ועם וו גיטרה מערבבים לתערובת אחידה
מוסיפים את הקמח והשקדים הטחונים ומערבבים לעיסה אחידה
מקמחים משטח עבודה מעבירים את הבצק ומהדקים אותו למיקשה אחידה
עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר לחצי שעה
מוציאים, מחלקים לשלושת רבעים ורבע, אחד לתחתית והשני לפסים מעל
על נייר אפייה מרדדים את הבצק לגודל התבנית
מכינים את תבנית הפאי והופכים את הבצק כשהנייר למעלה לתבנית
מקלפים את הנייר ומהדקים את הבצק לתחתית, עם האצבעות מצמידים את הבצק לשוליים הפנימיים. עם סכין או עם היד חותכים את שאריות הבצק.
שמים את התבנית במקרר לעשר דקות
מוציאים, מורחים שכבת ריבה נדיבה על הבצק ומחזירים למקרר בינתיים
את החלק השני של הבצק מרדדים לבצק דק ומכניסים למקרר שיתקרר. ככה יהיה יותר קל לחתוך את הפסים.
חותכים פסים ושמים על העוגה שתי וערב.
גם אם נקרע לכם בדרך הפס, אל תתרגשו. תוסיפו עד חתיכת בצק ותאמינו לי, זה יהיה נפלא גם ככה
אם נשאר לכם בצק, אפשר לקרוץ פרחים ולקשט מסביב
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את העוגה אופים כשלושים-שלושים וחמש דקות עד שהעוגה משחימה
מוציאים, מקררים וניתן לפזר כמובן אבקת סוכר מעל. תהנו. בתיאבון!