משמנים תבנית, משמנים 2-3 דפי פילו ומצפים את תחתית התבנית
לוקחים עלה ולא מורחים עליו שמן, מקפלים למניפה ומגלגלים לעיגול
מניחים את העיגול במרכז התבנית
את יתר עלי הפילו מקפלים ומניחים מסביב לעיגול בצורה עגולה
אפשר להשאיר 2 דפים כדי להוסיף אותם בסוף
משמנים את דפי הפילו ומכניסים לאפייה בתנור לעשר דקות, לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
מכינים את הבלילה, קוצצים את התרד קצוץ, מוסיפים גבינה מלוחה מגורדת
את הביצים והחלב מערבבים ביחד ומוסיפים לתערובת התרד והגבינה
מערבבים לבלילה אחידה, מוציאים את התבנית מהתנור
עם כף ממלאים את העיגול הראשי בתערובת ואחרי זה פס אחרי פס ממלאים את הרווחים בתערובת התרד והגבינות
אחרי שיצקתם בזהירות, והשארתם דפים לסוף
קפלו לצורת מניפה ותוסיפו בין שכבות הבצק כשדפי הפילו יבלטו מעל התערובות
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כשלושים דקות עד שהדפים משחמים
מוציאים, מקררים ממש קצת ומגישים. בתיאבון!