מערבבים בקערית סוכר חום וקינמון
מקלפים את התפוחים מהקליפה ומוציאים את הליבה עם הגרעינים
מניחים נייר אפייה על תבנית
מניחים על נייר האפייה כף מתערובת הסוכר והקינמון
חותכים את התפוחים לפלחים ומניחים על הסוכר והקינמון
תסובבו ככה את התפוחים שהסוכר והקינמון יהיו על כל תחתית התפוח
אחרי שהנחתם את חצאי התפוחים על הסוכר מפזרים על התפוח עוד קצת מהתערובת
פותחים את החבילה של הבצק וחותכים את הבצק באמצע ועוד שלושה פסים לרוחב ככה שיש לנו ריבועים של בצק
מכסים כל תפוח עם ריבוע בצק
טורפים ביצה ואת שאריות הסוכר והקינמון מערבבים יחד עם הביצה
מורחים את הביצה על הבצק
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כעשר דקות רבע שעה עד שהבצק משחים
פותחים את התנור, עם שתי מזלגות הופכים את התפוחים בזהירות! ונותנים להם עוד חמש דקות אפייה
מוציאים וטורפים כשזה חם, כי המאפה המופלא שלכם מוכן! חג שמח וטעים