שמים במעבד מזון את הבננות וטוחנים
מוסיפים את הסוכר, שמן וחלב ועוד סיבוב במעבד מזון
מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד
פותחים, מורידים מהדפנות את השאריות ומערבבים את התערובת
מוסיפים אוכמניות ומערבבים בעדינות שלא ימעכו
מעבירים לכוסות מאפינס, שמים בכל כוסית כ-2 כפות
מפזרים על המאפינס למעלה שקדים פרוסים מי שאוהב, זה בהחלט מוסיף קרנציות
יהיו לכם בערך 15 מאפינס בגודל בינוני
לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות מכניסים את המאפינס ואופים כעשרים דקות
מוציאים, אפשר לפזר אבקת סוכר והיידה שיהיה לכם בתיאבון