ממתק שוקולד וטחינה ללא גלוטן
סוויט דולי
ממתק שוקולד וטחינה ללא גלוטן מארבעה מצרכים בלבד
Prep Time 10 minutes mins
Total Time 2 hours hrs 10 minutes mins
Course מתכונים לקינוחים מושחתים
Cuisine מטבח ישראלי
- 200 גרם שוקולד מריר
- חצי כוס טחינה
- 100 גרם חמאה
- 1 כוס אגוזי מלך קצוצים
ממיסים ביחד את השוקולד והטחינה. אפשר במיקרו או עם סיר על האש
אם אתם ממיסים בסיר, תמיסו על אש נמוכה שהשוקולד לא ישרף
מוסיפים את החמאה ומערבבים לתערובת אחידה
מוסיפים את האגוזים ומערבבים הכל ביחד
יוצקים לתבניות סיליקון או לתבנית ומכניסים למקרר לשעה-שעתיים
גם אחרי חצי שעה השוקולד מתייצב
מוציאים ונהנים מכל ביס - תהנו!
Keyword ממתק שוקולד וטחינה ללא גלוטן