שוטפים את תפוחי האדמה, אין צורך לקלף
מניחים שני שיפודים על משטח העבודה ואת תפוח האדמה על השיפודים
חותכים פרוסות תפוחי אדמה
הקיסמים עוצרים את החיתוך עד הסוף וככה נוצרת לנו מניפה
מערבבים בקערה את כל התבלינים היבשים עם שמן הזית לבלילה אחידה
משמנים תבנית קלות
לוקחים תפוח אדמה, טובלים אותו בבלילה ועם מברשת בין השכבות מברישים את תפוחי האדמה
ככה מכינים את כל תפוחי האדמה ושמים בתבנית
מניחים על תפוחי האדמה עלה רוזמין או טימין, מכסים את תפוחי האדמה בנייר כסף
לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את תפוחי האדמה ואופים כשעה
אחרי שעה, מורידים את הכיסוי, עם מברשת מורחים את תפוחי האדמה בנוזלים שבתבנית
ונותנים לתפוחי האדמה להשחים עוד כחצי שעה. הם נהדרים!