מרטיבים את המצות היטב היטב, משקיעים אותם באמבטיית מים, מרטיבים, מוציאים ועוטפים במגבת מטבח ומניחים למספר שעות עד שהמצות מתרככות מאד.
במחבת רחבה יוצקים שמן שמים הבצל ומתחילים לטגן את הבצל עד שמשנה צבעו לחום
מטגנים תוך כדי ערבוב כדי לפורר את גושי הבשר.
מוסיפים התבלינים, מערבבים, ומבשלים עד שהבשר כולו מבושל. נותנים לבשר להתקרר.
לאחר שהמצות ממש רכות, מניחים מצה על משטח עבודה,
חוצים את המצה לשניים, מפזרים על המצה בשר טחון ומגלגלים צמוד-צמוד.
טובלים את המצה המגולגלת בביצה טרופה.
מחממים מחבת ויוצקים לתוכו שמן. כשהשמן חם מאד, מטגנים את המצה
הופכים לצד השני ומטגנים מהצד השני
מוציאים לנייר סופג ואוכלים. ת ע נ ו ג! חג שמח!