פותחים את בצק הפיצה של שימרית, מניחים נייר מעל ומרדדים
לאחר הרידוד מסירים את הנייר ומורחים ממרח שוקולד
מניחים את הבצק לרוחב. מקפלים צד ימין לאמצע הבצק וצד שמאל מניחים על צד ימין
מניחים נייר אפייה על הבצק ומרדדים את הבצק לדק
עם סכין או גלגלת חותכים פסים לאורך הבצק
כל פס לוקחים ומגלגלים. מניחים על נייר בתבנית אפייה
ככה מכינים את כל כל האצבעות שוקולד
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים ואופים כעשרים דקות
מוציאים מורחים בסירופ סוכר
סירופ סוכר מכינים: מרתיחים חצי כוס מים עם חצי כוס סוכר ו2-3 טיפות לימון. אחרי שהמים רתחו והסוכר נמס, מנמיכים את האש מבשלים עוד כמה דקות ומכבים.
אפשר לבזוק מעל אבקת סוכר. חג שמח!