קודם מכינים את מרק הבמיה
שוטפים את הבמיה ומייבשים אותה היטב. קוטמים את הראש של הבמיה ומנגבים שוב במפיות נייר. תייבשו היטב.
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים קוביות בצל ומאדים את הבצל לצבע לבן
מוסיפים את הבמיה לבצל ומטגנים מספר דקות
בקערה מערבבים את העגבניות המרוסקות עם רסק העגבניות וכוס מים, מוסיפים מלח פלפל, לימון ומערבבים לבלילה אחידה
יוצקים את רסק העגבניות על הבמיה. מערבבים. מוסיפים את יתר המים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה עד שהבמיה רכה
בינתיים מכינים את כיסוני הבשר
פותחים את הקופסה, לוקחים כיסון בשר ושמים כפית של בשר טחון באמצע
עם האצבעות מקפלים את הבצק היטב מסביב. תרטיבו את האצבעות זה ילך בקלות
לוקחים עוד כיסון, מניחים עליו את הכיסון הממולא, מורחים מסביב עם האצבע מים ומקפלים את הבצק שוב על הכיסון
יוצרים צורת עיגול. כשהידיים רטובות, הבצק פשוט נוח לעבודה.
ככה ממלאים את כל הכיסונים בבשר ומניחים על משטח עבודה.
כשהמרק מוכן, תטעמו לבדיקת טעמים, אולי צריך מלח או עוד לימון
ולאט לאט מחליקים את כיסוני הבשר לתוך המרק
כשכל הכיסונים בסיר, מנענעים את הסיר ונותנים לכיסונים להתבשל
עם כף אפשר ליצוק מרק על הכיסנים
מבשלים כעשר דקות-15 דקות, והכיסונים מוכנים. מגישים חם. מרק מעולה!