חותכים את כל הירקות לריבועים
שמים את הגריסים להשרייה עם מים חמים עד שמתחילים לעבוד איתם
יוצקים שמן לסיר ומוסיפים את הבצל ומאדים לגוון שקוף
מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והגזר ומטגנים הכל ביחד מספר דקות
מוסיפים פנימה גם את עלי הסלרי זה טעם ובריאות
מערבבים הכל ביחד
מסננים את הגריסים מהמים ומוסיפים לסיר
מוסיפים לסיר מים, ותבלינים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה
לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה
אחרי כחצי שעה מוסיפים את קוביית הנודלס למרק מערבבים ומחכים שהנודלס יתרככו
מערבבים בעדינות הכל ביחד לספיגת הטעמים ויש לכם מרק מופלא! בתיאבון