מקלפים את הפלפלים ופורסים לפרוסות
חותכים את הבצל הירוק לפרוסות ואת הבצל הסגול לחצאי עיגולים
יוצקים את השמן לסיר ומוסיפים את הבצל הירוק והסגול ומאדים מספר דקות
מוסיפים את כל הפלפלים והג'ינג'ר ומטגנים הכל ביחד עד שהירקות מתרככים
בינתיים את הג'ינג'ר מקלפים ופורסים 5-6 גפרורים דקים ורק בהם משתמשים
מאדים אותם יחד עם הירקות
מוסיפים את החמאת בוטנים לתבשיל
מוסיפים מים מלח ופלפל שחור, מערבבים ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים כשלושים דקות
מוסיפים את קרם הקוקוס ומבשלים עוד כחמש דקות
מוסיפים את הנודלס המוכנים והמרק שלכם מוכן להגשה.
לפני ההגשה תפזרו מעל שברי בוטנים קלויים, פרוסות בצל ירוק ויש לכם מרק מ ע ו ל ה! בתיאבון!