Go Back Email Link
מרק תאילנדי עם חמאת בוטנים

מרק תאילנדי עם חמאת בוטנים

סוויט דולי
מרק תאילנדי עם חמאת בוטנים שילוב נפלא של טעמים ומרקמים
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 40 minutes
Course מתכונים למרקים
Cuisine מטבח אסייתי

Ingredients
  

  • 1 כף שמן שומשום
  • 1 כף שמן זית
  • 3 גבעולים ירוק ולבן - בצל ירוק
  • 1 בצל סגול
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל אדום ארוך
  • חצי פלפל ירוק חריף
  • 5-6 גפרורי ג'ינג'ר מקולף
  • 2 כפות חמאת בוטנים
  • 400 מל קרם קוקוס
  • 3 כוסות מים
  • 1 כוס איטריות נודלס מוכנות
  • חצי כוס שברי בוטנים קלויים - לקישוט

Instructions
 

  • מקלפים את הפלפלים ופורסים לפרוסות
  • חותכים את הבצל הירוק לפרוסות ואת הבצל הסגול לחצאי עיגולים
  • יוצקים את השמן לסיר ומוסיפים את הבצל הירוק והסגול ומאדים מספר דקות
  • מוסיפים את כל הפלפלים והג'ינג'ר ומטגנים הכל ביחד עד שהירקות מתרככים
  • בינתיים את הג'ינג'ר מקלפים ופורסים 5-6 גפרורים דקים ורק בהם משתמשים
  • מאדים אותם יחד עם הירקות
  • מוסיפים את החמאת בוטנים לתבשיל
  • מוסיפים מים מלח ופלפל שחור, מערבבים ומביאים לרתיחה
  • מנמיכים את האש ומבשלים כשלושים דקות
  • מוסיפים את קרם הקוקוס ומבשלים עוד כחמש דקות
  • מוסיפים את הנודלס המוכנים והמרק שלכם מוכן להגשה.
  • לפני ההגשה תפזרו מעל שברי בוטנים קלויים, פרוסות בצל ירוק ויש לכם מרק מ ע ו ל ה! בתיאבון!
Keyword מרק תאילנדי עם חמאת בוטנים