חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ואת הגזרים לפרוסות
יוצקים שמן למחבת, חותכים את הבצל לקוביות מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל
מטגנים את הבצל דקות ארוכות עד שהוא משחים
מניחים את קוביות הבשר על הבצל ומטגנים היטב דקות ארוכות
מטגנים מצד אחד היטב עד שהבשר משנה צבעו לשחום
כשהבשר משחים, הופכים את הבשר לצד השני ומטגנים היטב מהצד השני עד לקבלת גוון שחום
מטגנים את הבשר היטב, זה מה שיעשה את הבשר רך ועסיסי
כשהבשר שחום, מפזרים את התבלינים על הבשר
חותכים שיני שום ומפזרים, ואת העגבניות המרוסקות
מטגנים את הבשר עם התבלינים כחמש דקות כדי שהבשר יספוג את כל התבלינים
מפזרים את תפוחי האדמה והגזר על הבשר ומערבבים הכל ביחד
מטגנים את הכל מספר דקות
מוסיפים את המים לסיר, מוסיפים את עלי הדפנה ומביאים לרתיחה
טועמים ואם צריך להוסיף מלח או כל תבלין אחר זה הזמן
כשהסיר רתח, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כשלוש שעות לאט לאט על אש נמוכה עד שהבשר רך
בזמן הבישול שומרים על הסיר ואם רואים שהמים עומדים להיגמר מוסיפים חצי כוס ונותנים לבשר להמשיך להתבשל
מנה נפלאה וחגיגית ושיהיה לכם בתיאבון!