שמים בקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח עם השמרים ומערבבים
מוסיפים מלח ומערבבים מוסיפים סוכר ומערבבים
מעבירים למיקסר, והמיקסר מתחיל לעבוד
מוסיפים ביצה ואת הנטורינה והמיקסר מעבד לאט את הבצק
נותנים למיקסר לעבוד כעשר דקות עד שהבצק רך ונתלה על הוו
מוציאים את הבצק, לשים אותו מעט מורחים אותו בשמן
מעבירים לקערה עם שמן ומכסים בניילון נצמד
מתפיחים לשעה שעה וחצי עד שהבצק מכפיל את נפחו
מוציאים את הבצק שתפח, לשים את הבצק להוצאת האוויר
על משטח העבודה מפזרים קמח ומרדדים את הבצק
לרדד את הבצק ותשאירו כסנטימטר גובה
עם גלגלת דואנאטס מעבירים על הבצק ויוצרים דונאטס
אפשר גם להכין עם שני קורצנים, עיגול גדול ועוד קורצן קטן לעיגול באמצע
מניחים את הדונאטס בתבנית אפייה אחד ליד השני אבל במרווחים
נותנים לדונאטס לתפוח עוד כשעה
מורחים על הדונאטס ביצה טרופה
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הדונאטס לאחר ההתפחה
אופים כעשרים דקות או עד שהדונאטס משחימים
בינתיים, ממיסים שוקולד ושמנת צמחית במיקרו ומערבבים לעיסה אחידה
מוציאים מקררים, מכינים גאנש והכי כיף להתחיל לצפות את הדונאטס
טובלים דונאטס בשוקולד, מניחים על רשת, מצפים בסוכריות צבעוניות וחנוכה שלכם יהיה טעים מתמיד!