שוטפים את תפוחי האדמה, אין צורך לקלף
חותכים לריבועים ושמים בסיר עם מים על האש
מבשלים כעשרים דקות עד שתפוחי האדמה קצת רכים אבל לא נמעכים
כשתפוחי האדמה מוכנים, מסננים את הנוזלים ונותנים לתפוחי האדמה להתייבש במסננת
מעבירים לתבנית אפייה, מפזרים את תפוחי האדמה על התבנית
יוצקים שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס מערבבים
לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים לחצי שעה לאפייה
בינתיים מכינים את הרוטב בקערית קטנה מערבבים
את רוטב הצ'ילי עם הפפריקה והשום הכתוש
כשתפוחי האדמה משחמימים, מוציאים מהתנור יוצקים את הרוטב על תפוחי האדמה
מערבבים את כל תפוחי האדמה עם הרוטב שיהיו ספוגים ברוטב
משטחים על תבנית האפייה ומחזירים לאפייה בתנור
בחום של 200 מעלות לעוד עשרים דקות
הרוטב יספג בתפוחי האדמה והם יצאו לכם קרנצ'ים ומופלאים!