משרים את החיטה, לילה במים
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים לגוון שחום
חותכים את הבשר לקוביות ומוסיפים לסיר ומטגנים את קוביות הבשר
מטגנים מכל הצדדים עד שהבשר שחום
מוסיפים את התבלינים לסיר, את הפפריקה, תבשיל גריל, מלח פלפל ושיני שום שלמות ומקולפות ומערבבים הכל ביחד
מסננים את החיטה מהמים, מוסיפים לסיר, מוסיפים מים לכל התבשיל ומביאים לרתיחה
אחרי שהמים רתחו, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה או מעבירים לפלטה
החיטה סופחת מים, אם צריך מוסיפים מדי פעם לא יותר מחצי כוס.
אם אתם רוצים להוסיף ביצים לחמין, תוציאו מהמקרר, ורק אחרי שעתיים תוסיפו לתבשיל.
תבשיל חמין חיטה עם בשר נהדר. בתיאבון.