שמים בסיר גדול רבע כוס שמן עם קוביות הבצל ומטגנים על אש נמוכה את הבצל
מטגנים לאט לאט כעשר דקות בערך על אש מאד נמוכה את הבצל, עד קבלת גוון ממש חום ולכן יש להיזהר שהבצל לא ישרף
אחרי שהבצל משחים מוסיפים את העוף ומטגנים אותו
מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים את הגריסים, תפוחי אדמה, נקניקיות, מסדרים הכל בסיר
מניחים את הביצים, מניחים ראש שום שלם, מוסיפים מים, מכסים ומביאים לרתיחה
אחרי שהמים רתחו, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ונותנים לו לעמוד ולהתבשל לאט לאט
מעבירים לתנור או לפלטה ונותנים לסיר להתבשל לאט לאט עד שבת. בתאבון.