מתכון לחרוסת של סבתא גלילה
סוויט דולי
מתכון לחרוסת של סבתא גלילה, מתכון חרוסת טבעונית וקלה להכנה
Prep Time 20 minutes mins
Cook Time 10 minutes mins
Total Time 26 minutes mins
Course מתכונים לפסח
Cuisine מטבח ישראלי
- 500 גרם תמרים בוואקום
- חצי כוס אגוזי מלך טחונים
- חצי כוס בוטנים קלויים ומרוסקים
- חצי כוס יין אדום לקידוש
- 1 כף קמח מצה
פותחים את חבילת התמרים,בודקים שאין חרצנים ליתר בטחון
שמים בקערה, מוסיפים את כל יתר המצרכים,ומערבבים היטב.
טועמים. אוו זה טעיםםם אומרים בקול רם.
אולי נוסיף עוד טיפת קמח מצה?לא חייבים, רק אם אתם אוהבים.
טועמים עוד פעם – אבל זהו,כי בקצב הזה החרוסת תיגמר לפני החג.
אפשר להכין כדורים,
שומרים בקופסה סגורה.
מאפסנים במקרר וכל פעם מוציאים קצת וטועמים ומתפללים שעד ליל הסדר החרוסת לא תיגמר. חג שמח!
Keyword מתכון לחרוסת של סבתא גלילה