שמים במיקסר קמח עם שמרים ומערבבים
מוסיפים את המלח והסוכר ומערבבים הכל ביחד
מפעילים את המיקסר ומוסיפים את החמאה הרכה
מוסיפים גם את הביצים לתערובת ומערבבים
מוסיפים בזרזיף את החלב והמיקסר עובד כל הזמן
הבצק יוצא מאד מאד רך וזה בסדר גמור
מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומעבדים אותו לכדור עגול
משמנים קערת התפחה עם שמן ומעבירים את הבצק לקערה
מכסים ונותנים לבצק לתפוח כשעה שעה וחצי
לאחר ההתפחה, מרדדים את הבצק היטב ומחלקים לכדורים
אפשר לחלק ל-100 גרם כל כדור
כל כדור מרדדים ומגלגלים ללחמניה ומעבירים לתבנית
מסדרים בתבנית את הלחמניות ברווחים אחת מהשניה
נותנים להם לתפוח עוד כשעה
אחרי שהלחמניות תפחו מורחים בביצה טרופה לתנור שחומם מראש
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית עם לחמניות הבריוש
אופים כעשרים דקות עד שהן משחימות ומוציאים מהתנור
בינתיים מכינים סירופ סוכר
מרתיחים בסיר סוכר, מים, תמצית וניל ולימון. לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כחמש דקות
כשלחמניות הבריוש יוצאות המתנור מורחים אותן בסירופ הסוכר היטב
ונותנים להן להתקרר. או שלא. אפשר להתחיל לטעום מיד! בתיאבון