שמים בקערת מיקסר את הביצים והסוכר ומקציפים לקצף בהיר ותפוח
מורידים את המהירות של ההקצפה ומוסיפים אחד אחרי השני
את תמצית הוניל, השמן והשמנת המתוקה לסירוגין וכל הזמן המיקסר עובד
מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה ומוסיפים למיקסר ועוד שני סיבובים
מוסיפים את מיץ התפוזים, מערבבים וכשהבלילה אחידה סוגרים את המיקסר.
מחממים במיקרו בפולסים את השוקולד המריר ומערבבים לעיסה אחידה
יוצקים את הבלילה לכוסות הקרטון
לתוך כל כוס שמים כפית מהבלילה של השוקולד המריר ומערבבים עם שיפוד
מוסיפים לתוך כל כוסית קוביות שוקולד ומטמינים אותה בתוך הבלילה
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את המאפינס ואופים כ-30 דקות עד שהם מוכנים.
מוציאים מהתנור, מפזרים אבקת סוכר ויש לכם מאפינס רכים כמו עננים.