Go Back Email Link
מתכון למאפינס שיש וניל ושוקולד

מתכון למאפינס שיש וניל ושוקולד

סוויט דולי
מתכון למאפינס שיש וניל ושוקולד שמכינים בעשר דקות
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 40 minutes
Course מתכונים לעוגות בחושות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • חצי כוס שמן
  • 250 מל שמנת מתוקה
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 50 גרם שוקולד מריר
  • 20 קוביות שוקולד
  • אבקת סוכר לפיזור מעל

Instructions
 

  • שמים בקערת מיקסר את הביצים והסוכר ומקציפים לקצף בהיר ותפוח
  • מורידים את המהירות של ההקצפה ומוסיפים אחד אחרי השני
  • את תמצית הוניל, השמן והשמנת המתוקה לסירוגין וכל הזמן המיקסר עובד
  • מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה ומוסיפים למיקסר ועוד שני סיבובים
  • מוסיפים את מיץ התפוזים, מערבבים וכשהבלילה אחידה סוגרים את המיקסר.
  • מחממים במיקרו בפולסים את השוקולד המריר ומערבבים לעיסה אחידה
  • יוצקים את הבלילה לכוסות הקרטון
  • לתוך כל כוס שמים כפית מהבלילה של השוקולד המריר ומערבבים עם שיפוד
  • מוסיפים לתוך כל כוסית קוביות שוקולד ומטמינים אותה בתוך הבלילה
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את המאפינס ואופים כ-30 דקות עד שהם מוכנים.
  • מוציאים מהתנור, מפזרים אבקת סוכר ויש לכם מאפינס רכים כמו עננים.
Keyword מתכון למאפינס שיש וניל ושוקולד