מתכון לעוגת פרג ותפוחים
סוויט דולי
עוגת פרג ותפוחים שמגשימה משאלות
Prep Time 20 minutes mins
Cook Time 40 minutes mins
Total Time 1 hour hr
Course מתכונים לעוגות בחושות
Cuisine מטבח ישראלי
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- חצי כוס שמן
- 250 מל שמנת מתוקה
- 200 גרם פרג טחון
- 3 תפוחים קלופים
- אחד וחצי כוס קמח תופח
שמים בקערה את הביצים והסוכר ומקציפים לקצף אווירי.
מוסיפים שמן ומערבבים.
מוסיפים את השמנת המתוקה או המיץ תפוזים ומערבבים.
מוסיפים את הפרג ומערבבים.
מוסיפים את קוביות התפוחים לבלילה ומערבבים.
מוסיפים את הקמח ומערבבים.
יוצקים לתבניות את בלילת העוגה.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגה.
אופים את העוגה כארבעים עד חמישים דקות.
בודקים עם קיסם ומוציאים לקרר.
מפזרים מעל אבקת סוכר.
יופי של עוגה - תהנו!
Keyword מתכון לעוגת פרג ותפוחים