שמים בקערת מיקסר קמח, שמרים, סוכר ומלח ומערבבים הכל ביחד
מכינים במיקסר עם וו לישה
מפעילים את המיקסר, מוסיפים את הנטורינה ומוסיפים את המים
נותנים למיקסר לעבוד כעשר דקות עד שהבצק מוכן
מוציאים את הבצק מהקערה, מעבירים לקערה ומתפיחים כשעה
מוציאים מההתפחה, לשים מעט את הבצק וחותכים ל10-12 חתיכות
מכינים כדורי בצק, מגלגלים אותם בתוך כף היד ליצירת כדור
לאחר שיצרנו כדורים, מכסים במגבת מטבח לכחצי שעה
לאחר חצי שעה, מרדדים כל בצק לפיתה עגולה
לא לרדד דק מדי שעדיין הפיתה תהייה עבה
את כל הפיתות מכינים,שומרים את כל הפיתות מתחת למגבת מטבח נותנים להן לנוח כחצי שעה
מחממים תנור ל - 250 מעלות
מניחים נייר אפייה על התבנית וכאשר התנור חם מאד מכניסים את הפיתות לתבנית
אופים כ3 עד 4 דקות והפיתות תופחות להן בהנאה
מוציאים את הפיתות,מעבירים לתבנית ומכסים במגבת מטבח
ככה מכינים את כל הפיתות
מסיבוב לסיבוב, תנו לתנור להתחמם ורק אז להכניס שוב את הפיתות
אחרי שהפיתות מוכנות, ניתן לחלק לשקיות ולהקפיא
הן פשוט נהדרות!