יוצקים מים לסיר, מוסיפים את הנטורינה הסוכר והמלח ומחכים שהנטורינה תימס ומדי פעם מערבבים
כשהנטורינה נמסה, מוסיפים הקמח ומערבבים במהירות עד לקבלת בצק אחיד. מורידים מהאש.
שמים את התערובת במיקסר עם וו גיטרה. נותנים למיקסר לעבוד שניים שלושה סיבובים שהבצק יתקרר מעט. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה.
תהייה לכם עיסה חלקה ונפלאה
מרתיחים סיר עם שמן, בודקים אם השמן חם עם כף ידית עץ, אם יש בועות מסביב לידית אפשר להתחיל לטגן
מעבירים את הבלילה לשקית זילוף עם צנתר משונן
מזליפים לשמן החם פסים של בלילה. כל פעם כמות קטנה
הופכים שהצ'ורוס ישחימו מכל הצדדים
מכינים קערית עם סוכר חום וקינמון ומערבבים
מוציאים מהשמן נותנים כמה שניות לצ'ורוס להיפטר מהשמן ומעבירים לקערית עם הסוכר והקינמון ומערבבים את הצ'ורוס
אחרי שהם עטופים מעבירים לקערה נקיה
אפשר להכין גאנש שוקולד ולטבול את הצ'ורוס בפנים. חג שמח ובתיאבון.