מבשלים את תפוחי האדמה ומועכים את תפוחי האדמה לפירה.
שמים בקערה את תפוחי האדמה המעוכים, קמח מצות, ביצים, שמן ומתחילים ליצור בצק.
מוסיפים את המים עד שהבצק נעשה רך וממשיכים ללוש
כשהבצק נעשה עיסה אחידה שמים בצד
מטגנים בצל במחבת עד שנעשה שחום
מוסיפים את הבשר ועם מזלג מפוררים את הבשר עד שכל הבשר משנה צבעו
מוסיפים את התבלינים, מלח, פלפל שחור, מי שאוהב כמון ומערבבים עד שהבשר מוכן.
מכינים כעשרים וחמש כדורי בצק
משטחים את הבצק על כף היד וממלאים בבשר וסוגרים
שמים בקופסה סגורה את הקובה הנהדרים ומקפיאים
אפשר גם לטגן במקום
לפני ההגשה- מחממים סיר עם שמן עמוק שיהיה רותח ומכניסים את הקובה הקפואים ישר לשמן
אחרי חמש דקות מנמיכים את האש ומטגנים את הקובה מכל הצדדים עד שמשחים
הבצק רך והקובה טעים! בתיאבון!