את קופסת התירס פותחים, מחלקים לחצי
חצי טוחנים במעבד מזון וחצי שומרים בצד
משתמשים בכל כמות התירס, רק חצי טוחנים וחלק משאירים גרעינים
שמים בקערה את העוף עם המלח הפלפל, הביצה וכוס אחת של פירורי הפנקו ביחד
מוסיפים לתערובת את החצי של גרעיני התירס ומערבבים לתערובת אחידה
יוצרים קציצות ומסדרים על משטח עבודה
את הקציצות טובלים בפירורי פנקו ומצפים מכל הצדדים
יוצקים שמן למחבת, כשהשמן חם מטגנים את הנאגטס שלנו משני הצדדים
מעבירים לנייר סופג ומגישים חם.
ניתן להקפיא את הקציצות עם התירס לאחר ההכנה. חצי שעה לפני שהילדים באים, מוציאים ומטגנים. מושלמים!