שמים בקערת מיקסר את הקמח
מוסיפים את הסוכר ומערבבים
מוסיפים את המלח ומערבבים
מוסיפים את השמרים ומערבבים
מפעילים את המיקסר ומוסיפים את המים המים לאט לאט
אחרי מספר דקות מוסיפים את השמן ונותנים למיקסר לעבוד כעשר דקות
עד שהבצק נתלה על הוו לישה
מוציאים את הבצק מהמיקסר, משמנים תבנית ושמים את הבצק להתפחה
מתפיחים כשעה וחצי עד שהבצק תופח
מוציאים את הבצק ולשים את הבצק עד להוצאת האוויר
חותכים לעשרה כדורים בערך
מכסים את הכדורים במגבת ומתפיחים עוד עשרים דקות
מכינים קערת שמן זית מעורבבת עם שום טחון, פטרוזיליה ומלח
מחממים מחבת שיהיה חם אין צורך לשמן
מרדדים כדור בצק למשטח ישר
מעבירים את הבצק למחבת כשהוא חם
נותנים לבצק לנוח על המחבת ורואים איך הבועות מתחילות לתפוח בתוך הבצק
כשהבועות מתחילות לצוץ מורחים את הנאן עם השמן זית והתבלינים
אחרי מספר דקות הופכים את הנאן לצד השני וממשיכים לטגן על המחבת
כשהוא חום, מעבירים לצלחת וממשיכים לטגן ככה את כל הנאן שלנו
הנאן טעים מאד באותו היום. אשפר כמובן גם להקפיא. בתיאבון