מפרידים את הביצים ושמים בקערת המיקסר את החלבונים
מפעילים את המיקסר ונותנים לו לעבוד כחמש דקות בלי להוסיף סוכר
מתחילים להוסיף את הסוכר בהדרגתיות, לאט לאט
גם אחרי שהוספנו את הסוכר נותנים למיקסר להמשיך לעבוד עוד מספר דקות
מנמיכים את המהירות ומוסיפים את אבקת הסוכר ונותנים למיקסר לעבוד
כשהקצב מבריק מכבים את המיקסר
מחלקים את התערובת לשתי קעריות, באחת נוסיף כמה טיפות צבע מאכל כחול ונערבב
שמים נייר אפייה על תבנית, מזליפים מתחת לנייר בארבע פינות קצת מהקצף ומדביקים את הנייר שלא יזוז
מעבירים את הקצף לשקית זילוף ומתחילים להזליף נשיקות
לתנור שחומם מראש ל - 100 מעלות מכניסים את הנשיקות
אופים כשש שעות ואחרי זה, מכבים את התנור ומשאירים את הנשיקות בפנים.
מוציאים אחרי כשעה, ומעבירים לקופסה סגורה. היידה בתיאבון וחג שמח!