מערבבים את הגבינה עם הסוכר והצימוקים לבלילה אחידה
פותחים כל דף פילו ומקפלים באמצע בצורת מניפה משאירים חלק למעלה וחלק למטה ישר
מניחים באמצע הקיפול ארבע כפיות מהמילוי
מכסים עם הדף התחתון, מכסים עם הדף העליון ומרססים בשמן או מורחים חמאה על הדף
חותכים את הבצק ל-4 חתיכות כשבאמצע המילוי של הגבינה
כל חתיכה, הופכים, כדי שהקיפול יהיה למעלה ומקווצצים את הפינות לצורת סוכריה
ככה מכינים את כל הסוכריות
מסדרים בתבנית אפייה אחד ליד השני
מורחים על הסוכריות חמאה או מרססים בספרי שמן
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כעשרים דקות עד שהסוכריות משחימות
כשהן יוצאות מהתנור מורחים בעדינות סירופ סוכר או בוזקים אבקת סוכר