Go Back Email Link
מתכונים לסופגניות

סופגניות מהירות במילוי קצפת ותותים

סוויט דולי
סופגניות שמכינים ללא התפחה עם בירה ומקשטים עם קצפת ותותים
Prep Time 20 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 20 minutes
Course סופגניות מהירות במילוי קצפת ותותים
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 שקיות אבקת סוכר
  • מעט גרידת לימון
  • 50 גרם נטורינה
  • 1 כוס בירה
  • 31/2 כוסות קמח תופח
  • שמן לטיגון הסופגניות

מילוי גבינה ותותים

  • 1 קופסה גבינה מסקרפונה
  • 1 שמנת מתוקה עם הפס הורוד
  • 100 גרם אבקת סוכר – פחות מכוס
  • לקישוט תותים

Instructions
 

  • שמים בקערת מיקסר את הביצים, סוכר, נטורינה, גרידת לימון ומקציפים הכל ביחד.
  • מוסיפים את הבירה ומערבבים בזהירות.
  • מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד.
    הבצק מאד רך.
  • מקמחים משטח עבודה ומעבירים את הבצק. לשים את הבצק  עם הקמח, משטחים את הבצק ועם קורצן קורצים עיגולים.
  • כדי ליצור דונאט, קורצים עם כוסית קטנה  חור בתוך העיגול.
  • מחממים שמן טיגון.
    איך יודעים אם השמן חם? מכניסים ידית של כף מעץ ואם יש עיגולים מסביב לכף סימן שהשמן רותח.
  • ולשמן חם מכניסים את הדונאט
    מטגנים מצד אחד, לאחר שהדונאט השחימה הופכים לצד השני בסוף הטיגון שמים על נייר סופג.
  • מכינים את המילוי
  • מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר כחמש דקות, מוסיפים את הגבינה ומקציפים הכל ביחד עד לקבל קרם יציב.
  • מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר, חותכים את הדונאט באמצע ומזליפים קרם באמצע.
  • מזליפים גם מעל ומקשטים בתותים.
  • אפשר לפזר אבקת סוכר על הסופגניות.
  • שיהיה לכם חנוכה טעים טעים!
Keyword סופגניות