שמים בקערת מיקסר את הביצים, סוכר, נטורינה, גרידת לימון ומקציפים הכל ביחד.
מוסיפים את הבירה ומערבבים בזהירות.
מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד.הבצק מאד רך. מקמחים משטח עבודה ומעבירים את הבצק. לשים את הבצק עם הקמח, משטחים את הבצק ועם קורצן קורצים עיגולים.
כדי ליצור דונאט, קורצים עם כוסית קטנה חור בתוך העיגול.
מחממים שמן טיגון. איך יודעים אם השמן חם? מכניסים ידית של כף מעץ ואם יש עיגולים מסביב לכף סימן שהשמן רותח. ולשמן חם מכניסים את הדונאטמטגנים מצד אחד, לאחר שהדונאט השחימה הופכים לצד השני בסוף הטיגון שמים על נייר סופג. מכינים את המילוי
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר כחמש דקות, מוסיפים את הגבינה ומקציפים הכל ביחד עד לקבל קרם יציב.
מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר, חותכים את הדונאט באמצע ומזליפים קרם באמצע.
מזליפים גם מעל ומקשטים בתותים.
אפשר לפזר אבקת סוכר על הסופגניות.
שיהיה לכם חנוכה טעים טעים!