Go Back Email Link
סינטה עם ברוקולי ברוטב אסייתי

סינטה עם ברוקולי ברוטב אסייתי

סוויט דולי
סינטה עם ברוקולי ברוטב אסייתימנה טעימה אש
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 29 minutes
Course מתכונים לאוכל סיני ואסייתי
Cuisine מטבח אסייתי

Ingredients
  

  • 3 כפות שמן זית
  • 500 גרם פרחי קולורבי
  • 1 כף שמן שומשום
  • 500 גרם בשר סינטה פרוס לרצועות

לרוטב

  • 1 כוס רוטב סויה
  • חצי כוס דבש
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית ג'ינג'ר טחון
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • חצי כוס מים
  • 1 כף קורנפלור

Instructions
 

  • יוצקים שמן זית למחבת וכשהוא חם, מעבירים פנימה את פרחי הקולורבי ומקפיצים ומטגנים אותם קלות עד שהם פריכים. מזהירה - לא לטגן להם את הנשמה. ככה בקלות. טיגון קל
  • מוציאים את פרחי הקולורבי לקערית ובאותה מחבת מוסיפים שמן שומשום
  • במחבת עם שמן שומשום, צורבים את הסינטה על המחבת והופכים לכל הכיוונים עד שהוא חום ונראה עשוי.
  • מוסיפים את הסינטה המוכנה לברוקולי בקערית. בצד.
  • שמים במחבת את כל חומרי הרוטב אחד אחרי השני
  • סויה, דבש, פלפל, שום וג'ינגר מערבבים על המחבת
  • את הקורנפלור מערבבים עם המים ומוסיפים למחבת ומביאים לרתיחה
  • העיסה תהפך לסמיכה וכהה וזה בדיוק המצב שאנחנו רוצים אותה
  • תנמיכו את האש, תוסיפו את הסינטה והברוקולי ותערבבו היטב את הכל ביחד
  • בעת ההגשה ניתן לפזר מעל שומשום ואז בכלל האורחים שלכם יחשבו שהבאתם מנה מהמסעדה. בתיאבון!
Keyword סינטה עם ברוקולי ברוטב אסייתי