יוצקים שמן זית למחבת וכשהוא חם, מעבירים פנימה את פרחי הקולורבי ומקפיצים ומטגנים אותם קלות עד שהם פריכים. מזהירה - לא לטגן להם את הנשמה. ככה בקלות. טיגון קל
מוציאים את פרחי הקולורבי לקערית ובאותה מחבת מוסיפים שמן שומשום
במחבת עם שמן שומשום, צורבים את הסינטה על המחבת והופכים לכל הכיוונים עד שהוא חום ונראה עשוי.
מוסיפים את הסינטה המוכנה לברוקולי בקערית. בצד.
שמים במחבת את כל חומרי הרוטב אחד אחרי השני
סויה, דבש, פלפל, שום וג'ינגר מערבבים על המחבת
את הקורנפלור מערבבים עם המים ומוסיפים למחבת ומביאים לרתיחה
העיסה תהפך לסמיכה וכהה וזה בדיוק המצב שאנחנו רוצים אותה
תנמיכו את האש, תוסיפו את הסינטה והברוקולי ותערבבו היטב את הכל ביחד
בעת ההגשה ניתן לפזר מעל שומשום ואז בכלל האורחים שלכם יחשבו שהבאתם מנה מהמסעדה. בתיאבון!