Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
סלט ברוקולי עם פיצוחים
סוויט דולי
סלט ברוקולי עם פיצוחים סלט מרענן וקל הכנה
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
10
minutes
mins
Total Time
20
minutes
mins
Course
מתכונים לסלטים
Cuisine
מטבח ישראלי
Ingredients
3
כוסות
פרחי ברוקולי קטנים
1
כוס
פיצוחים מעורבים קלויים : אגוזים, פרוסות שקדים, צנוברים, גרעיני דלעת, מה שאתם אוהבים
250
מל
יוגורט
3
כפות
שמן זית
1
שן שום כתושה
1
כפית
מלח
1
כפית
פלפל שחור
1
כף
מיץ לימון סחוט
Instructions
שוטפים היטב את הברוקולי וקוציים לפרחים קטנים
אפשר להשתמש בברוקולי חי, אם אתם רוצים לאדות אותו ממש ממש מעט שלא יהיה רך!
לסיר מים רותחים מכניסים את הברוקולי ומאדים מספר דקות ומוציאים
מכינים את הרוטב בצנצנת נפרדת
את השמן זית, מערבבים עם הלימון, המלח והפלפל ומנערים עד שהרוטב מתאחה
קערה גדולה, שימו את פרחי הברוקולי המוכנים
שפכו את הרוטב מעל הירקות וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב
אחרכך הוסיפו את היוגורט ולערבב קלות
סמוך לזמן ההגשה מפזרים את הפיצוחים, כדי שישארו פריכים, ומגישים. בתיאבון.
Keyword
סלט ברוקולי עם פיצוחים