Go Back Email Link
סלט ברוקולי עם פיצוחים

סלט ברוקולי עם פיצוחים

סוויט דולי
סלט ברוקולי עם פיצוחים סלט מרענן וקל הכנה
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 20 minutes
Course מתכונים לסלטים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 3 כוסות פרחי ברוקולי קטנים
  • 1 כוס פיצוחים מעורבים קלויים : אגוזים, פרוסות שקדים, צנוברים, גרעיני דלעת, מה שאתם אוהבים
  • 250 מל יוגורט
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כף מיץ לימון סחוט

Instructions
 

  • שוטפים היטב את הברוקולי וקוציים לפרחים קטנים
  • אפשר להשתמש בברוקולי חי, אם אתם רוצים לאדות אותו ממש ממש מעט שלא יהיה רך!
  • לסיר מים רותחים מכניסים את הברוקולי ומאדים מספר דקות ומוציאים
  • מכינים את הרוטב בצנצנת נפרדת
  • את השמן זית, מערבבים עם הלימון, המלח והפלפל ומנערים עד שהרוטב מתאחה
  • קערה גדולה, שימו את פרחי הברוקולי המוכנים
  • שפכו את הרוטב מעל הירקות וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב
  • אחרכך הוסיפו את היוגורט ולערבב קלות
  • סמוך לזמן ההגשה מפזרים את הפיצוחים, כדי שישארו פריכים, ומגישים. בתיאבון.
Keyword סלט ברוקולי עם פיצוחים