חותכים את החציל לפרוסות ואחרי זה לקוביות
שמים נייר בתבנית הנינג'ה ושמים את קוביות החציל בתוכו
בוזקים מעל מעט שמן זית ומערבבים
מפעילים את הנינג'ה על תוכנית גריל לעשר דקות, יהיו לכם קוביות פריכות ונהדרות של חצילים
את הגמבה תכניסו לתוכנית אייר פריי, כשהתכונית תיגמר, תוציאו את הגמבה, תקררו והקליפה תרד בקלות מהגמבה
חותכים את הגמבה לפסים או קוביות, מצרפים לקוביות החציל ומעבירים לקערת הגשה
מוסיפים פטרוזיליה, תבלינים, שמן, מיץ לימון מלח ושום ומערבבים הכל ביחד
שמים בקופסה סגורה במקרר ואו כמה שהסלט הזה טעים. בתיאבון.