סלט טופו עם קינואה ועגבניות
סוויט דולי
סלט טופו עם קינואה ועגבניות חגיגה של טעמים בצלחת
Prep Time 30 minutes mins
Cook Time 29 minutes mins
Total Time 1 hour hr
Course מתכונים לסלטים
Cuisine מטבח ישראלי
- 300 גרם טופו
- 2 כפות קורנפלור
- 2 כפות פפריקה אדומה
- 2 כוסות פטרוזיליה קצוצה
- 1 כוס קינואה אדומה מבושלת
- 10 עגבניות שרי
- 5 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כף מיץ לימון סחוט
מוציאים את הטופו מהאריזה ומייבשים אותו היטב בנייר סופג
חותכים לקוביות
בקערית שמים את הקורנפלור, מכניסים את קוביות הטופו ומערבבים עד שכל הקוביות עטופות בקורנפלור
מחממים מחבת עם מעט שמן שמים שיני שום מוסיפים את קוביות הטופו ומפזרים פפריקה על הקוביות
מטגנים את הקוביות מספר דקות עד שהן שחומות ומוציאים החוצה לקערית
בינתיים מבשלים את הקינואה. על כל כוס קינואה 2 כוסות מים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש עד שהמים נגמרים והקינואה מוכנה. מקררים אותה
קוצצים את הפטרוזיליה דק דק מוסיפים את הקינואה, חצאי עגבניות שרי ואת הטופו
מוסיפים את השמן זית, מלח, ולימון ומערבבים את הסלט הכל ביחד.
להשבחת הטעם ניתן להוסיף גבינה לבנה מגורדת. בתיאבו!
Keyword סלט טופו עם קינואה ועגבניות