לילה לפני משרים את שעועית המש במים, זה יזרזר את הבישול שלה. בבוקר שוטפים
יוצקים שמן לסיר, קוביות בצל ומטגנים לגוון שקוף
מוסיפים את שעועית המש, מערבבים מוסיפים מלח ופלפל שחור, מים ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעה עד שהשעועית מתרככת
אחרי שששועית המש מוכנה, מוציאים ומקררים
מעבירים את שעועית המש לקערה
קוצצים פטרוזיליה, כוסברה ושום ומעבירים לתבנית עם המש
את הבצל ירוק חותכים לפרוסות דקות ומוסיפים לסלט
מוסיפים תבלינים, מערבבים הכל ביחד ומגישים. בתיאבון!