Go Back Email Link
ספגטי וקציצות בשר בסיר אחד

ספגטי וקציצות בשר בסיר אחד

סוויט דולי
ספגטי וקציצות בשר בסיר אחד ויש לכם ארוחה נפלאה
Prep Time 10 minutes
Cook Time 29 minutes
Total Time 40 minutes
Course מתכונים לארוחות בסיר אחד
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 500 גרם ספגטי יבש

לרוטב

  • 600 גרם עגבניות מרוסקות
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 4 כוסות מים
  • 3 כפות שמן
  • 1 כפית מלח
  • 4 שיני שום פרוסות

קציצות בשר

  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 ביצה
  • 1 בצל טחון
  • 1 תפוח אדמה טחון דק דק
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור

Instructions
 

  • מוציאים מהפריזר קציצות קפואות, או מכינים קציצות לפי המתכון שלמטה
  • ממלאים סיר עם מים, מוסיפים עגבניות מרוסקות, שמן זית מלח ופלפל שחור את שיני השום, מערבבים לבלילה אחידה
  • מוסיפים את הפסטה היבשה לסיר ואת הקציצות לסיר
  • מביאים לרתיחה, לאחר שהרוטב רתח, מנמיכים את האש ומבשלים כעשרים דקות עד חצי שעה עד שהפסטה מוכנה.
  • מגישים לילדים והם מחסלים את הסיר

אם אין לכם קציצות מוכנות:

  • שמים בקערה אחת את כל המצרכים של הבשר עם הבצל הטחון, תפוח האדמה הטחון, ביצה ותבלינים.
  • בודקים אם חסר מלח או פלפל, משמנים את הידיים ויוצרים קציצות.
  • מכינים את הסיר עם הרוטב, השמן והתבלינים ומביאים לרתיחה. זורקים פנימה את הקציצות ומבשלים כחצי שעה
  • מוסיפים את הפסטה היבשה ומבשלים הכל ביחד עד שהפסטה מוכנה.
Keyword ספגטי וקציצות בשר בסיר אחד