שמים במיקסר את הנטורינה רכה עם הסוכר ומקציפים. אחרי כחמש דקות מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה. מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבלים הכל ביחד. מוסיפים את הקמח ומערבלים.י ש לנו בלילה די סמיכה וזה יופי.
מוציאים מבלילה 4 כפות גדושות ושמים בצד. את הבלילה שהוצאנו מערבבים עם האגוזים, סוכר חום וקינמון.
מעבירים מחצית הכמות שבמיקסר לתבנית אפיה מוסיפים מעל חצי מהבלילה שהכנו עם עם האגוזים, סוכר חום וקינמון. שמים את החצי השני של הבלילה ללא התערובת ומפזרים מעל את התערובת של עם האגוזים, סוכר חום וקינמון. וככה שיהיה מעניין בפה, תפזרו מעל עוד קצת אגוזים טחונים, סוכר חום וקינמון.
ככה יש לנו שכבות של בצק ושכבות שיוצרות בפה ביסים מופלאים! בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כחמישים דקות עד שמכניסים קיסם רואים שהוא יבש ומוציאים את העוגה מהתנור.