Go Back Email Link
עוגה בחושה אגוזים וקינמון

עוגה בחושה אגוזים וקינמון

סוויט דולי
עוגה מושלמת עם אגוזים וקינמון עוגה בטעם של פעם
Prep Time 20 minutes
Cook Time 50 minutes
Total Time 1 hour 10 minutes
Course עוגה בחושה אגוזים וקינמון
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 200 גרם נטורינה – בטמפרטורת החדר
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 1 שמנת חמוצה 15%
  • 2 כוסות קמח תופח

לתערובת

  • 1/2 כוס סוכר חום כהה
  • 1 כפית קינמון
  • 100 גרם אגוזי מלך קצוצים
  • אבקת סוכר

Instructions
 

  • שמים במיקסר את הנטורינה רכה עם הסוכר ומקציפים. אחרי כחמש דקות מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה. מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבלים הכל ביחד. מוסיפים את הקמח ומערבלים.י ש לנו בלילה  די סמיכה וזה יופי.
  • מוציאים מבלילה 4 כפות גדושות ושמים בצד. את הבלילה שהוצאנו מערבבים עם האגוזים, סוכר חום וקינמון.
  • מעבירים מחצית הכמות שבמיקסר לתבנית אפיה מוסיפים מעל חצי מהבלילה שהכנו עם עם האגוזים, סוכר חום וקינמון. שמים את החצי השני של הבלילה ללא התערובת ומפזרים מעל את התערובת של  עם האגוזים, סוכר חום וקינמון. וככה שיהיה מעניין בפה, תפזרו מעל עוד קצת אגוזים טחונים, סוכר חום וקינמון.
  • ככה יש לנו שכבות של בצק ושכבות שיוצרות בפה ביסים מופלאים! בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כחמישים דקות עד שמכניסים קיסם רואים שהוא יבש ומוציאים את העוגה מהתנור.
  • מפזרים מעל אבקת סוכר.
  • עוגה מושלמת לשבת!
Keyword עוגות