מעבדים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה לתערובת חלקה ואוורירית.
מוסיפים חלמונים אחד אחד ומעבדים עד שהתערובת אחידה.
מנפים יחד את שאר החומרים, מוסיפים לתערובת, מעבדים רק עד לבצק אחיד ויוצרים כדור
שמים במקרר למשך שעה-שעתיים להתקררות- לעבודה נוחה יותר עם הבצק.
מחממים תנור ל - 160 מעלות
מפזרים מעט קורנפלור על נייר האפייה מעבירים את הבצק לנייר אפייה
מרדדים את הבצק עם שני ניירות אפייה אחד למעלה אחד למטה כדי שיהיה יותר קל, לעלה בעובי 1/2 ס”מ
מורידים את נייר האפייה וקורצים עיגולים
מעבירים את העוגיות בזהירות שלא תתקלקל הצורה שלהם. ניתן להעביר עם מרית כדי שיהיה יותר קל
מניחים את העוגיות באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 10 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב בשוליים ועדיין בהירות במרכז.
מצננים את העוגיות
מלאים את עוגיות האלפחורס- מורחים כפית ריבת חלב על חצי מכמות העוגיות.
מצמידים להן עוגייה ריקה, ליצירת סנדוויץ’ עוגיות אלפחורס.
לוחצים מעט את העוגיות, כדי שהריבה תציץ מהשוליים
אם אתם אוהבים הרבה ריבה, כמו שקימי הייתה אוהבת, אפשר למרוח על כל הדפנות.
מגלגלים את העוגיות בקוקוס.
הן רכות מלאות טעם ונהדרות.