שמים בקערת מיקסר עם וו בצורת K את החמאה הסוכר והסוכר וניל
נותנים למיקסר לעבוד ואחרי מספר דקות מוסיפים את הביצים
מערבבים לחוד את הקמח עם אבקת האפייה ומוסיפים לתערובת
המיקסר עובד עד שהתערובת אחידה
גם אם נשארים פירורי בצק במיקסר הכל בסדר
מוציאים את הבצק ולשים על משטח עבודה לבצק אחיד
מקמחים את משטח העבודה ויוצרים כדור בצק
מחלקים את כדור הבצק לארבעה חלקים כדי שיהיה לנו יותר קל לעבוד
מרדדים כדור בצק למשטח דק ומתחילים לקרוץ עוגיות
תחליטו איזה עובי של בצק אתם מעדיפים תזכרו שהבצק תופח
מסדרים את העוגיות בתבנית אפייה אחת ליד השנייה
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את העוגיות ואופים כעשר דקות
לא צריך לחכות שישחימו הן נשארות בהירות
מוציאים ומקררים
בינתים מכינים שוקולד מומס
בקערית שמים 100 גרם שוקולד עם כף שמן ושמים במיקרו לפולסים קצרים
מערבבים למישחה נוזלית
בתבנית נוספת של תנור מניחים נייר אפייה ומעל רשת צינון
כשהעוגיות יוצאות מהתנור וקרות טובלים חצי מהעוגיה בשוקולד
ומניחים על רשת הצינון שהשוקולד יטפטף על הנייר
מקשטים בסוכריות צבעוניות ומשאירים את העוגיות על הרשת עד שהשוקולד מתקרר
אהובות ואהובים - שיהיה המון שמח בלב.