מתחילים עם קיצוץ שוקולד מריר, שיהיה מוכן. שתי כפות שמים בצד לקישוט בסוף
שמים בקערה, חמאת בוטנים, סוכר חום, שוקולד קצוץ ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים ביצה ומערבבים
מוסיפים את הסודה לשתיה ומערבבים הכל ביחד
על תבנית אפייה מניחים נייר אפייה
מרטיבים ידיים. עם כפית לוקחים מהבלילה, יוצרים כדור, משטחים ושמים בתבנית
תשאירו רווח בין העוגיות הן מתפשטות על נייר האפייה
ממלאים את התבנית עם כדורי העוגיות
אחרי שהעוגיות בתבנית, מניחים בעדינות על כל עוגיה קצת מהשוקולד הקצוץ
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית
אופים עשר דקות ומכבים את התנור
מוציאים את העוגיות מהתנור ונותנים להן להתקרר בחוץ
אחרי זה טועמים ואומרים - וואלה טעים! תהנו. בתיאבון